Scholen en groepen

Bezoek Het James Ensorhuis met jouw leerlingen.

Page-1
shape-hero--purple

Scholen

Een interactieve ontdekkingsreis in Het James Ensorhuis voor kinderen en jongeren. Samen met de gids wordt er stilgestaan bij de persoon die de kunstenaar was. Welke thema’s koos hij en waarom? Welke zijn z’n bekendste werken? Allemaal onderwerpen die aan bod komen in deze interactieve tour doorheen Het James Ensorhuis. Aan het woord zijn de kinderen. Ze krijgen heel wat speelse denk- en doe-opdrachtjes die hen uitdagen om actief na te denken en hun mening te verwoorden.

Vraag jullie schoolbezoek aan via dit formulier.

Opgelet: momenteel zijn schoolbezoeken enkel mogelijk op dinsdag- of donderdagvoormiddag!

Sinds 1 januari 2020 is een provinciaal reglement in werking getreden waardoor West-Vlaamse jeugdwerkorganisaties, speelpleinwerkingen en armoedeverenignigen een tegemoetkoming kunnen ontvangen. 

Klik hier voor meer informatie daarover.

Groepen

Wil je Het James Ensorhuis bezoeken met een groep? Op aanvraag kunnen we een rondleiding op maat van jouw groep aanbieden. Zoek je naar een geschikte teamdag voor je bedrijf? We werken er graag een uit op maat van jouw bedrijf. Onze gidsen beschikken over een ruime expertise, zodat we in onderling overleg een passende formule kunnen uitwerken. 

Vraag jouw groepsbezoek aan via dit formulier.