Scholen en groepen

Voor scholen bieden we in Het James Ensorhuis een interactieve ontdekkingsreis aan voor kinderen en jongeren. Samen met de gids wordt er stilgestaan bij de persoon die de kunstenaar was. Welke thema’s koos hij en waarom? Welke zijn z’n bekendste werken? Allemaal onderwerpen die aan bod komen in deze interactieve tour doorheen Het James Ensorhuis. Aan het woord zijn de kinderen. Ze krijgen heel wat speelse denk- en doe-opdrachtjes die hen uitdagen om actief na te denken en hun mening te verwoorden. 

Wil je Het James Ensorhuis bezoeken met een groep? We bieden rondleidingen aan op maat van jouw groep op aanvraag.

Page-1
shape-hero--purple

Scholen

Een interactieve ontdekkingsreis in Het James Ensorhuis voor kinderen en jongeren. Samen met de gids wordt er stilgestaan bij de persoon die de kunstenaar was. Welke thema’s koos hij en waarom? Welke zijn z’n bekendste werken? Allemaal onderwerpen die aan bod komen in deze interactieve tour doorheen Het James Ensorhuis. Aan het woord zijn de kinderen. Ze krijgen heel wat speelse denk- en doe-opdrachtjes die hen uitdagen om actief na te denken en hun mening te verwoorden.

Vanaf 1 januari 2020 treedt er een provinciaal reglement in werking waardoor West-Vlaamse jeugdwerkorganisaties, speelpleinwerkingen en armoedeverenignigen een tegemoetkoming kunnen ontvangen. 
Voor meer informatie hierover: https://www.west-vlaanderen.be/subsidie-bezoek-west-vlaamse-erfgoedlocaties

Groepen

Wil je Het James Ensorhuis bezoeken met een groep? We bieden rondleidingen aan op maat van jouw groep op aanvraag. Zoek je naar een geschikte teamdag voor je bedrijf? We werken er graag een uit op maat van jouw bedrijf. Onze gidsen beschikken over een ruime expertise, zodat we in onderling overleg een passende formule kunnen uitwerken. 

Neem voor meer info contact op via info@jamesensorhuis.be